• Værelse med udsigt

  • dobbeltværelserne kat.D - i baggrunden den nye bygning med lejlighederne C1 og C2

  • Vores hyggelige morgenmadsrestaurant - "Orangeriet"

  • Vores hyggelige morgenmadsrestaurant - "Orangeriet"

  • Aftenhygge på Østergård


HUND? - Nej desværre, hund og andre husdyr må blive hjemme.


Vi er på facebook.com/oeg.dk


Dobbeltværelser

Vi har fire store dobbeltværelser med eget bad og toilet og egen indgang fra det fri. Indretningen er enkel og gedigen. Hvert værelse har to enkeltsenge med gode boksmadrasser, der er klinkegulv med gulvvarme og masser af lys og luft. Et af værelserne har vi udvidet med en lille stue, og har derfor plads til opredning på sovesofa til én voksen eller to børn.

2-personers luksuslejligheder

Den gamle lade med køreloen har måttet vige pladsen for en helt ny bygning med 4 lejligheder - 2 i stueplan og 2 på første sal. 
Alle 4 lejligheder er lyse og luftige og indrettet med rigtig god plads til 2 personer. 
De 2 lejligheder i stueplan har plads til opredning til et barn på den røde sofa i stuen.

Familielejligheder

Fra porten er der indgang til vore 2 store lejligheder. 
Til venstre lejlighed A i to plan med 3 sovevær. i alt 6 senge.
Til højre lejlighed B i 2 plan med 2 sovevær. ialt 5 senge. Ikke for gangbesværede.
Begge lejligheder er store og lyse med veludrustet køkken, badeværelse, og egen terrasse

Den sidste nye

I 2016 er der tilføjet en ny lejlighed til listen.
Den ligner lejlighed A, men har kun 2 soveværelser. Den ligger i samme bygning i modsatte ende. Har terrasse til både øst og syd samt udgang til gårdspladsen.

På hemsen er der en ekstra opredning, så der kan bo ialt 5 personer.

Overnatning i særklasse midt på Læsø

Drømmer I om at finde et helt specielt sted som ramme for jeres besøg på Læsø, så kan I roligt læse videre. Vi tilbyder ferie på en gård, men ikke bondegårdsferie i traditionel forstand. Af dyr vil I kun møde få, men sommetider en snes skrabende kyllinger, og indimellem nogle får med lam - de lever altid med det ene ben i fryseren, men de lever godt og i uvidenhed.

Trods størrelsen har vi endnu ingen ansatte, I møder kun os selv, også når I ringer eller mailer. I er altid velkomne til at kontakte os alle dage i ugen.

Der er gratis, trådløs internet forbindelse overalt på ejendommen. Men vi må desværre tage til takke med TDC og deres gamle kobberledninger, så forbindelsen kan blive lidt tynd, når der er mange på samtidig.

Lækre værelser i lækre omgivelser

Vi har ialt 31 sengepladser i ligeså mange gode enkeltsenge fordelt på 4 dobbeltværelser med eget bad og 7 lejligheder. Alle værelser og lejligheder har egen indgang, så I behøver ikke have betænkeligheder i retning af, om det nu er for intimt, om I kommer til at bo ved siden vores soveværelse og sove i et par tiloversblevne senge. Alle bygninger er totalt nyindrettede, og værelserne er forskellige, hver med sin rustikke charme.

Skal ferien være aktiv, er der utallige muligheder for at gå, løbe, cykle eller rulle på alle de små veje. Vi har for 12. år i træk en talstærk familietrup tilmeldt til Berlin marathon i september. Det betyder, at vi kender masser af ruter i alle mulige længder, så vi giver gerne tips til gode ture med Østergård som udgangspunkt.

Vores beliggenhed midt på øen er et ideelt udgangspunkt for cykelture - hele øen ligger indenfor 10 km.

http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/TableSearch.htm?searchtype=all&searchstring=%C3%B8sterg%C3%A5rd+l%C3%A6s%C3%B8&vtype=detail&mode=simple&display=table&dato1=&dato2=&SearchExact=false&mapNElng=&mapNElat=&mapSWlng=&mapSWlat=&sort=0&virk=